Vybrané ustanovenia z návrhu novely zákona o dani z príjmov pre rok 2015 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Súčasný legislatívny proces prípravy novely zákona o dani z príjmov, ktorá má nadobudnúť účinnosť 1. januára 2015. Nové ustanovenia a sprísnenie pravidiel uplatňovania daňových výdavkov s cieľom maximalizovať výber daní v Slovenskej republike.