Vplyv podnikateľského prostredia na malé a stredné podniky - Madzinová, Renáta
Analýza vplyvu jednotlivých položiek podnikateľského prostredia na vznik malých a stredných podnikov na Slovensku. Ako zlepšovať podnikateľské prostredie v SR tak, aby začínajúcim podnikateľom uľahčilo začatie podnikania. Podnikateľská aliancia Slovenska. Vplyv indexu podnikateľského prostredia na novo vzniknuté podniky. Indikátor Doing Business - pozícia SR v jeho rebríčku (2006-2014). Index ekonomickej slobody.