Projekt výskumného laboratória pre simultánne tlmočenie - Sovinec, Tomáš, 1976-
Projekt výskumného laboratória pre simultánne tlmočenie. Toto laboratórium, ale zároveň aj modulárna tlmočnícka učebňa je pracoviskom, na ktorom sa môže okrem moderného výskumu v oblasti translatológie realizovať aj výučba tlmočenia študentov Fakulty aplikovaných jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave.