Účtovná závierka v sústave jednoduchého účtovníctva - Strählová, Jarmila
Podnikateľ, ktorý účtuje v sústave jednoduchého účtovníctv, zostavuje riadnu alebo mimoriadnu účtovnú závierku. Účtovnú závierku tvorí prehľad príjmov a výdavkov a prehľad majetku a záväzkov.