V počte transakcií sme oproti krajinám strednej Európy na ôsmom mieste
Fúzie a akvizície v regióne strednej a juhovýchodnej Európy. Podiel strategických a finančných investorov. Smerovanie investícií. 10 najväčších transakcií v regióne strednej a juhovýchodnej Európy.