Zákon o ochrane spotrebiteľa vo svetle novelizácií - Veterníková, Mária, 1964-
Pôvodné znenie platného zákona o ochrane spotrebiteľa. Prvá novela č. 397/2008 Z. z. Druhá novela č. 318/2009 Z. z. Tretia novela č. 575/2009 Z. z. Štvrtá novela č. 508/2010 Z. z. Piata novela č. 301/2012 Z. z. Šiesta novela č. 132/2013 Z. z. Siedma novela č. 437/2013 Z. z.