Metodologické otázky projektovania a internacionalizácie výrobných (produkčných) systémov v malých a stredných podnikoch - Dupaľ, Andrej
Úloha a význam malých a stredných podnikov (MSP) v súčasných podmienkach rozvoja. Zmysel a proces strategického riadenia v MSP. Ciele orientované na zisk a ciele primárne, orientované na trh a zákazníkov.