Strategické plánovanie v malých a stredných podnikoch: prehľad odbornej literatúry - Šinský, Peter
Postavenie a význam malých a stredných podnikov (MSP). Charakteristika, rozvoj a stratégia podnikania malých a stredných podnikov. Odlišná miera metód plánovania od veľkých spoločností a finančná výkonnosť MSP.