Termíny v nemeckých historických odborných textoch a prekladateľská prax - Popelková, Ingrid, 1970-
Termíny z hovorovej slovnej zásoby a výkladové slovníky. Významy historických termínov vo výkladových slovníkoch. Nejednotnosť historických termínov.