Absolventi vysokých škôl na trhu práce v SR - Šimonová, Erika
Dôležité postavenie vysokých škôl pri budovaní znalostnej spoločnosti. Opis konceptu trojitej špirály. Vývoj počtu absolventov v jednotlivých študijných programoch na Slovensku, štruktúra uchádzačov o zamestnanie z radov absolventov. Záujem o absolventov zo strany zamestnávateľov.