Organizačné zapojenie malých a stredných podnikov do klastrov - Thomasová, Elena
Podpora rozvoja klastrov pomáha regiónom vytvoriť si vhodné investičné prostredie potrebné k vyrovnaniu konkurenčných výhod. Organizačno právne formy klastrov a ich zakladanie na Slovensku.