Teaching cultural and emotional intelligence - Némethová, Ildikó, 1974-
Interkultúrna komunikácia a vzdelávanie v ére globalizácie. Pojem interkultúrne myslenie a význam emočnej a kultúrnej inteligencie. Uplatnenie inteligencie na trhu práce.