Personálne riadenie a podniková kultúra v projektovo orientovaných organizáciách - Blštáková, Jana, 1980-
Personálne stratégie v meniacom sa prostredí a harmonizácia prístupu riadenia a zabezpečenia flexiistoty zamestnancov. Úloha personálnych špecialistov v projektovo orientovaných organizáciách.