Indikátory sociálno-ekonomického rozvoja - Neubauerová, Erika, 1968-
Typológia hlavných skupín zaužívaných sociálno-ekonomických indikátorov regionálneho rozvoja a regionálnych disparít. Aspekty a ukazovatele regionálneho rozvoja podľa Ginevičiusa.