Možnosti zdokonalenia personálnej práce v podmienkach internacionalizácie malých a stredných podnikov - Viskupičová, Jana
Výklad pojmu internacionalizácia ako činnosti spojenej s procesnými aktivitami spoločnosti. Určenie kompetencií a kompetenčných modelov pre rozvoj personálnej práce pri internacionalizácií malých a stredných podnikov.