Využívanie obnoviteľných zdrojov energie vo vzťahu k malým a stredným podnikom v SR so zameraním na využívanie solárnej energie - Oravský, Pavol
Podnikateľské prostredie na Slovensku a čerpanie fondov z operačných programov Národného strategického referenčného rámca pre rozvoj malých a stredných podnikov (MSP). Analýza možností a potenciál výroby solárnej energie v MSP na Slovensku.