Bariéry a podpora internacionalizácie malých a stredných podnikov - Bergendi, Tomáš, 1984-
Internacionalizácia malých a stredných podnikov (MSP) je jednou z kľúčových ciest ich rastu a zvyšovania príjmov. Hlavné bariéry zabraňujúce internacionalizácií MSP a zdroje podpory zo strany Európskej únie.