Teaching forms using modern information and communication technologies - Kotulič, Rastislav
Hodnotenie využiteľnosti komunikačných nástrojov e-learningu pre študentov Fakulty manažmentu Prešovskej univerzity. Zameranie na zvýšenie povedomia študentov o využiteľnosti Moodle LMS a zavedení do vzdelávacích procesov na Fakulte.