Inovované trendy v distribúcii - nové trendy - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Inovované trendy v distribúcii. Všekanálová stratégia (omni-channel). Prepájanie online a offline nakupovania. Výsledky zo štúdie Barometer Cetelem 2014.