Capital asset pricing model and its applications in corporate finance - Glova, Jozef
CAPM (Capital asset pricing model): technika determinujúca majetkové náklady korporácie. Indexový model určenia prémie z rizika na základe zahrnutia výhradne neočakávaných zmien v autoregresívnych modeloch časových radov v podniku.