Trade marketing ako cesta k udržateľnosti v dodávateľsko-odberateľských vzťahoch - Vasiľová, Mária, 1985-
Vznik a obsah pojmu trade marketing. Zásadné rozdiely medzi marketingom a trade marketingom. Koncept BLIMP v trade marketingu. Význam spolupráce výrobcu a maloobchodníka pre udržateľný rozvoj v dodávateľskom reťazci (SSCM). Príklad spolupráce v oblasti SSCM iniciované európskymi maloobchodníkmi.