Využitie softwarových nástrojov vo výučbe predmetu Manažment kvality - Džubáková, Martina
Predmet Manažment kvality v rámci študijného programu Manažment výroby a logistika. Pre riešenie vybraných problémov riadenia kvality je používaný softwarový nástroj SPC pre Excel. Ďalší rozvoj predmetu súvisí s rozvojom ostatných predmetov a implementáciou moderných metód vzdelávania osobitne digitálneho a elektronického vzdelávania.