Poistenie – nástroj znižovania podnikateľských rizík - Belanová, Katarína, 1978-
Charakterizovanie poistenia ako jedného z nástrojov znižovania podnikateľských rizík a jeho využívanie v podmienkach SR. Defenzívne formy znižovania rizika a účel poistenia.