Reverzná logistika ako nástroj znižovania záťaže na životné prostredie - Moravčík, Martin
Logistika a životné prostredie. Legislatíva v oblasti odpadového hospodárstva v SR. Reverzná logistika. Vzťah reverznej a zelenej logistiky. Charakteristika produktov reverznej logistiky. Opätovné využitie vráteného tovaru. Základný model reverznej distribúcie. Reverzná distribúcia a internetový predaj v podmienkach SR.