Optimalizácia a simulácia transformačného procesu využitím softvérového nástroja WITNESS - Gubová, Klaudia, 1986-
Prediktívna technológia a simulačné metódy pútajú stále viac pozornosti odborníkov v mnohých oblastiach. Zachovanie si konkurenčnej schopnosti a zvyšovanie úrovne poskytovaných služieb vyžaduje od organizácií neustále zmeny. V podmienkach prísneho sledovania nákladov je potrebné overovať možnosti plánovaných systémov a nachádzať úspešné riešenia. Požiadavky na zmenu technologických či podnikových procesov však so sebou prinášajú isté riziko. Program WITNESS napomáha toto riziko obmedziť tým, že umožňuje modelovať pracovné prostredie a simulovať dôsledky rôznych rozhodnutí. Výhody programu.