Mestská logistika - Zámečník, Peter
Podmienky nákladnej dopravy v mestských oblastiach. Negatívny vplyv nákladnej dopravy v mestách. Princípy a funkcie mestskej logistiky. Optimalizácia prepráv v rámci mestskej logistiky. Faktory determinujúce implementáciu konceptu mestskej logistiky. Perspektívy mestskej logistiky.