Odhaľovanie ekonomickej kriminality a vyšetrovacie postupy forenzného vyšetrovania - Staríčková, Zuzana
Techniky a manipulácie s účtovnými informáciami a účelové skresľovanie účtovných dokladov. Odhaľovanie ekonomickej kriminality a objasnenie skutočností súvisiacich s podozrením z podvodného konania účtovnej jednotky alebo voči nej.