Problémy současného podnikání v lázeňství a ve wellness - Kubová, Olga
Ekonomické prínosy zdravotného cestovného ruchu. Súčasný cestovný ruch a wellness. Kúpeľný wellness. Marketing vo wellness cestovnom ruchu. Seniorský cestovný ruch a wellness. Európa a wellness.