Hlavní tendence projektu Asociace hotelů a restaurací "Ochutnejte Českou republiku - Czech specials" - Kubová, Olga
Projekt Ochutnejte Českou republiku - Czech specials reaguje na zvýšený záujem o kulinársku turistiku vo svete a jeho cieľom je podporiť atraktivitu ČR a jej regiónov. Projekt chce inšpirovať milovníkov dobrého jedla k cestovaniu po ČR a prostredníctvom jedinečnej českej gastronómie priblížiť turistické destinácie ČR a predstaviť zahraničným i domácim turistom kulinárske špeciality ČR.