Využitie softvérových nástrojov vo výučbe predmetu Logistika - Kopták, Michal
Moderné riadenie skladov. Ako optimalizačný nástroj efektívneho riadenia skladu je využívaný software WMS – Warehouse Management System. Patrí medzi neodmysliteľnú súčasť v oblasti logistiky, kde komplexne riadi súbor činností ako manažment stavu zásob, logistická komunikácia, manipulácia s materiálom, balenie, vybavovanie objednávok, spätná logistika atď.