Ekonomické a právne aspekty ochrany životného prostredia - Paráková, Romana
Ekonomické nástroje ochrany životného prostredia. Funkcie a druhy ekonomických nástrojov. Dane a daňové zvýhodnenia. Poplatky a clá. Právne aspekty ochrany životného prostredia. Občianske právo a zodpovednosť za škody v životnom prostredí.