Ekonomické nástroje v odpadovom hospodárstve v Českej republike, Maďarsku a na Slovensku - Chomová, Katarína, 1983-
Analýza ekonomických nástrojov v odpadovom hospodárstve v Českej republike, Maďarsku a Slovenskej republike. Najdôležitejšie faktory a iniciatívy v uvedených krajinách.