Niektoré druhy podvodov a nekalého konania v organizáciách - Staríčková, Zuzana
Niektoré z najčastejších druhov a foriem podvodov, ktoré sa vyskytujú v organizáciách a účtovných jednotkách a možnosti ich odhaľovania a riešenia. Zamedzenie vzniku podvodu a zavedenie programu prevencie.