Podpora rozvoja regiónu na báze využívania kultúrneho potenciálu - Tej, Juraj
Možnosti využitia kultúrneho potenciálu v meste Prešov a jeho blízkom okolí. Spomínaný priestor disponuje jednak ojedinelým potenciálom na príklade komplexu Solivar ako aj bohatej histórie, na ktorej je možné vytvoriť špecifické produkty zážitkového cestovného ruchu.