Elektromobilita a jej možnosti zavádzania v podmienkach Európskej únie - Rehák, Róbert, 1984-
Elektromobilita vo svete. Iniciatíva EVI (Electric vehicles initiative). E-mobilita v Európe. Nórsko - celosvetový líder. Prehľad systémových nástrojov podpory elektromobility. E-mobilita na Slovensku. Swot analýza rozvoja elektromobility na Slovensku.