Rozšírenie hotelového trhu v Bratislavskom kraji a zavádzanie inovácií - Mišúnová, Ema
Inovácia v cestovnom ruchu. Sieť a výkony ubytovacích zariadení cestovného ruchu v Slovenskej republike. Zahraniční hostia v ubytovacích zariadeniach podľa krajov. Zahraniční hostia podľa zdrojových trhov. Podnety pre inovácie vo vybraných hoteloch v Bratislave.