Nevyhnutnosť koordinácie ponuky organizovaných podujatí na Slovensku - Pompurová, Kristína
Súčasný stav koordinovania ponuky organizovaných podujatí. Podpora organizovaných podujatí z verejných a združených zdrojov. Možnosti účinnej koordinácie ponuky organizovaných podujatí. Koordinácia na národnej, regionálnej a miestnej úrovni.