Niekoľko úvah k vymedzeniu pojmu "konanie v hospodárskej súťaži" - Vozár, Jozef
Právna regulácia hospodárskeho súťaženia v práve proti nekalej súťaži. Hospodárska súťaž a vymedzenie okruhu poňatí, ktoré je možné považovať za súťažné. Súťažný vzťah a podmienky splnenia konania v hospodárskej súťaži.