St. Gallenský model manažmentu cieľového miesta - Gajdošík, Tomáš
Podpora inovácie, kooperácie a investície v cestovnom ruchu vo Švajčiarsku. St. Gallenský model manažmentu cieľového miesta. Základné princípy, na ktorých je postavený model. Zmeny vo vnímaní cieľového miesta a manažérskej organizácie.