Využitie softvérových nástrojov vo vyučovaní predmetu "Manažment výroby" - Rakovská, Júlia, 1972-
Využívanie nových progresívnych foriem a metód vo vyučovacom procese. Ich integráciou je možné dosiahnuť kompatibilitu cieľov vzdelávania s cieľmi praxe. Program MOODLE a jeho využitie vo vzdelávaní prostredníctvom e-learningu.