Regulace kouření v pohostinství - Mlejnková, Lena
Tabaková politika Európskej únie. Regulácia fajčenia na verejných miestach v členských štátoch EÚ. Fajčenie v Českej republike. Legislatíva obmedzujúca fajčenie v pohostinských zariadeniach. Výskum názorov verejnosti v tejto oblasti.