Rozvoj teórie i dialóg s praxou - Ondruška, Tomáš, 1988-
Katedra poisťovníctva Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave v Týždni vedy a techniky. Vedecký seminár, ktorého cieľom bolo prepojenie teoretických poznatkov s pohľadom odborníkov z praxe.