Privátne značky ako súčasť sortimentnej politiky v maloobchode s aplikáciou na spoločnosť Tesco Stores v Slovenskej republike - Hanzlíček, Lukáš
Sortimentná politika v maloobchode. Privátne značky. Výhody a nevýhody privátnych značiek. Trhový podiel privátnych značiek. Využitie privátnych značiek v spoločnosti Tesco Stores na Slovensku. Hodnotenie a výsledky kvantitatívneho prieskumu.