Solventnost II: přípravy pokračují - Svojítka, Petr
Formálne schválenie a prijatie smernice Omnibus II, predstavuje kľúčový krok k uvedeniu európskej regulácie poisťovníctva Solventnosť II v roku 2016. Reakcie poistného trhu.