Solventnost II: využít zásadu proporcionality! - Mesršmíd, Jaroslav
Problematika proporcionality (primeranosti) v poisťovníctve. Princíp proporcionality a nerovné rozloženie rizík a príležitostí. Uplatnenie proporcionality na poistnom trhu a v smernici Solventnosť II.