Sociálna inklúzia - kondicionálny faktor sociálnej kvality - Antalová, Mária, 1952-
Teoreticko-metodologický základ pre vnímanie zamestnanosti ako dôležitej súčasti koncepcie sociálnej kvality a prezentácia najnovšieho prístupu k jej kvantifikácii kondicionálneho faktora za účelom zhodnotenia miery sociálnej inklúzie spoločnosti.