Praktická aplikácia ukazovateľa EVA Momentum vo vybraných spoločnostiach - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Charakteristika ukazovateľa EVA Momentum, spôsob jeho výpočtu a jeho praktická aplikácia na príklade vybranej spoločnosti.