Uplatňovanie konceptu integrovaného rámca internej kontroly COSO pri zvyšovaní efektívnosti finančného riadenia - Čiernik, Anton
Identifikácia kľúčových predpokladov pre vytvorenie komplexného systému internej finančnej kontroly, prispievajúceho k zvyšovaniu účinnosti finančného riadenia v ekonomických subjektoch.