Reflection on possible application of prospect theory in relation to risky behaviour attitudes of loon takers in Hungary - Szüdi, Gábor
Vysvetlenie často iracionálneho správania spotrebiteľa pri výbere úveru. Zabudovaná zaujatosť v celej šírke systému voči averznému správaniu k riziku. Simulácia riskantného správania v zaujatých podmienkach maďarského finančného trhu z hľadiska teórie perspektívy (Kahneman, Tversky).