Alternatívna mena ako systém komunitnej podpory - Pongrácz, Eva, 1971-
Opodstatnenosť existencie alternatívnych menových systémov a ich pridaná hodnota v procese rozvoja miestnej komunity. Mena WIR. Barterové systémy. Časové meny. Kombinácia princípu časovej banky, doplnkovej meny a Local Exchange Trading System.